Seminar 'Gevolgen economische recessie voor de regio'

2 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Rabobank Sliedrecht-Graafstroom, Rabobank Hardinxveld-Giessendam en de Kamer van Koophandel nodigen alle ondernemers uit de regio uit voor een seminar over de economische recessie op maandagavond 22 juni. Het seminar begint om 19:30 uur en vindt plaats in Partycentrum de Lockhorst.

De grote vraag is wat de kredietcrisis concreet betekent voor de regio en voor bedrijven uit Sliedrecht, Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam en omgeving. Tijdens deze avond geeft drs. Niels Visser (stafafdeling Kennis en Economisch Onderzoek, Rabobank Nederland) een presentatie over de wereldwijde economische crisis. Gevolgd door een presentatie van drs. Marco Rensma BA (manager Regionale Economie, Kamer van Koophandel Rotterdam) die specifiek ingaat op de gevolgen voor ondernemers op regionaal niveau. Aansluitend op deze presentaties vindt een discussie plaats tussen de aanwezige ondernemers en een aantal deskundigen van de Rabobank, Kamer van Koophandel, Gemeenten en ondernemersverenigingen.

Ondernemers kunnen zich aanmelden via de website van Rabobank Sliedrecht-Graafstroom, www.rabobank.nl/sliedrecht-graafstroom.

advertentie
advertentie