Veel belangstelling voor avondfiets4daagse

5 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De avondfiets4daagse is terug van weggeweest. Na een aantal jaren van steeds verdere terugloop zat de belangstelling bij de 29ste editie weer duidelijk in de lift. Zowel jong als oud, fietsers en scootmobilisten, genoten van de mooie routes die waren uitgezet in de omgeving van Sliedrecht. En op de start (dinsdag 26 mei) na waren alle avonden droog en zonnig.

Op twee avonden ontvingen de deelnemers een consumptiebon en op de andere twee avonden werd onderweg koffie/thee en/of limonade geschonken of werd een appel uitgereikt. Op de laatste avond werd het gezellig druk in de sportkantine van De Stoep. Daar werd nog een verloting gehouden en werd de prijs uitgereikt voor het puzzelwoord dat de deelnemers hadden gekozen door onderweg de letters te noteren die het woord “inschrijven” vormden. Ook voor de Super4daagse zijn ongeveer twintig formulieren uitgereikt. De Stichting Sportraad Sliedrecht heeft leuke prijzen te beschikking gesteld, die de deelnemers kunnen winnen als ze ook aan de wandel- en zwem4daagsen meedoen.

De organisatie heeft voorgenomen de jubileumeditie van volgend jaar een feestelijk tintje te geven. ,,Hopelijk hebben we dan een deelnemers veld van circa 400 zoals uit de beginjaren want dan wordt het natuurlijk echt een sportief feest."

advertentie
advertentie