Een kermis voor durfals

6 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het oudste volksvermaak ter wereld, de kermis, strijkt op donderdag 11 juni neer in de gemeente Sliedrecht. Dit jaar voor de tweede maal op de nieuwe locatie de Lockhorst. Buiten de klassieke attracties, zoals botsauto’s, deca-dance en polyp is dit jaar de spectaculaire Booster present. Een super attractie voor ware durfals.

Uiteraard worden de kleintjes ook niet vergeten, de draaimolen en minicars zullen garant staan voor menig lachend kindergezichtje. En natuurlijk is ook aan de innerlijke mens gedacht met suikerspinnen of kaneelstokken.

Er zijn ter aanvulling van de kermis leuke initiatieven opgezet. Zo komt op zaterdag 13 juni vanaf 20.00 uur Ferry Somogy (bekend van GTST) de kermis met een bezoek verblijden en is er op woensdag 17 juni om 15.30 een kindershow van de Vrolijke Kabouters (lookalike kabouter Plop). Aan dit bezoek is ook een wedstrijd verbonden. Degene die het mooist verkleed als Kabouter Plop of Kwebbel naar de kermis komt krijgt een mooie prijs.

Dezelfde dag is er ’s avonds een grote verloting, waarvan alle prijzen beschikbaar zijn gesteld door de winkeliers van het Burgemeester Winklerplein. Deze verloting is om 20.00 uur op het kermisterrein. De gratis loten zijn op een eenvoudige manier te verkrijgen, namelijk door boodschappen te doen op het Burgemeester Winklerplein of een bezoek te brengen aan de kermis.

Op woensdag 17 juni is de welbekende familiedag. Elke attractie heeft op deze dag een aantrekkelijke aanbieding. Als klap op de de vuurpijl is er nog de Kermismuntenactie. Deze krijgen bezokers van de winkels op het Burgemeester WInklerplein en zijn in te leveren bij een attractie naar keuze.

advertentie
advertentie