Kartspektakel 'Monaco aan de Merwede' groot succes

8 juni 2009 om 00:00 Nieuws

Rolstoeltoegankelijke

minibus kan

gekocht worden

SLIEDRECHT - De eerste editie van 'Monaco aan de Merwede' afgelopen zaterdag 6 juni heeft alle doelstellingen overtroffen. Het weer en de sfeer waren prima. Het was een gezellige, druk bezochte dag. En het belangrijkste: de doelstelling werd gehaald. Met de netto-opbrengst, voorlopig geschat op ruim 30.000 euro kan de rolstoeltoegankelijke minibus voor de verpleeghuizen Waerthove in Sliedrecht en Tientwaert in Hardinxveld-Giessendam worden aangeschaft.

Vanaf 's-morgens 9 uur raasden de vijftig teams over het spectaculaire circuit dat speciaal aangelegd was door A15 Karting uit Gorinchem. Voor de vele toeschouwers viel er veel te juichen en te genieten. Ook waren veel autosportliefhebbers afgekomen op de tentoonstelling van de bijzondere sportwagen waaronder een heuse Ferrari. En behalve het racespektakel draaide ook de catering op volle toeren.

Na een zinderende finale maakte om 17.00 uur burgemeester Martin Boevee de winnaars bekend. De eerste plaats was voor Van Noordenne Groep, de tweede plaats voor Rabobank Sliedrecht-Hardinxveld Giessendam en de derde plaats voor Apotheek Hoogland 1.

Speciale prijzen gingen ook naar de jongste deelnemer, Kirstin Heikoop, en naar het sportiefste team, Veneta Cucine.

advertentie
advertentie