Koffer van Verlangen bij bieb

11 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bibliotheek Sliedrecht biedt haar leden De Koffer van Verlangen aan. Dat betekent acht favoriete boeken, cd’s en dvd’s gegarandeerd mee op vakantie zes weken lang voor de prijs van 10 euro.

Met het vakantiepakket de Koffer van Verlangen van BibliotheekNetwerk Zuid-Holland Zuidoost kunnen leden twaalf gewenste titels doorgegeven aan de bibliotheek. Daarvan krijgen ze gegarandeerd acht titels mee op vakantie. Uiterlijk vier weken voor de gewenste ontvangstdatum moeten de gewenste titels ingeleverd zijn. Het vakantiepakket kost tien euro en mag voor zes weken mee. Minder dan twaalf titels doorgeven mag ook. Leden kunnen een favoriet genre doorgeven en de bibliotheek maakt een mooi pakket waar ook de allernieuwste boeken te vinden zullen zijn.

Tijdens de Week van het Luisterboek van 17 tot en met 28 juni ontvangen de leden (zolang de voorraad strekt) gratis het luisterboek Factor 100 van Aaf Brandt Corstius en Machteld van Gelder. ,,Dit zomerse hoorspel zal menig vakantieganger en thuisblijver aan het lachen maken. Een aanrader om in de file of tijdens de lange vakantierit naar te luisteren”aldus een woordvoerder van de bibliotheek.”

advertentie
advertentie