Paardenmassage op Boldermanege ASVZ

15 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De paarden van de Boldermanege van ASVZ aan de Touwbaan in Sliedrecht krijgen op zaterdag 27 juni vanaf 16.00 uur een welverdiende massage. Deze massage wordt belangeloos aangeboden door medewerkers van Ruiter- en Outdoorspeciaalzaak Atorka in Montfoort. Hiermee gaat een wens in vervulling om de paarden eens lekker te verwennen.

Aanleiding voor deze actie was een door Atorka uitgeschreven wenswedstrijd voor het winkelend publiek eerder dit jaar, die gewonnen werd door een vrijwilliger van de Boldermanege. Zij wilde graag een fysiotherapie of massage voor de twee back-riding-paarden. Dit zijn paarden die behalve de ruiter ook een begeleidend vrijwilliger op hun rug dragen. Haar vraag werd gehonoreerd met een bezoek van een paardenfysiotherapeut en de eigenaresse van Atorka aan de Boldermanege. Op die dag werd besloten op 27 juni alle paarden een grote massagebeurt te geven. Zes pas afgestudeerde paarden-fysiotherapeuten zullen dan de Boldermanege bezoeken. Behalve de massages voor de paarden, geven zij de medewerkers en vrijwilligers van de manege massageles en een cursus ‘zadels passen’.

De eigenaresse van Atorka, Yvonne van Dijk, is door haar bezoek aan de Boldermanege zo enthousiast geworden dat zij ál haar contacten heeft aangeschreven met het verzoek tot donaties van materiaal. Er is al een en ander toegezegd, zoals nieuwe zadeldekjes en goede gebruikte zadels.

advertentie
advertentie