Worshipconcert Kees Kraayenoord op Dag van Hoop

17 juni 2009 om 00:00 Nieuws

REGIO - De Hoop in Dordrecht houdt zaterdag 27 juni de ‘Dag van Hoop’, een dag waarop iedereen het werk van De Hoop van dichtbij kan bekijken, seminars bij kan wonen, verhalen van cliënten kan horen en een informatiemarkt kan bezoeken. Er is een speciaal kinderprogramma en ’s avonds is er een worshipconcert onder leiding van Kees Kraayenoord. De Dag van Hoop heeft als thema ‘Hopen, bidden, verwachten’.

Het programma van de Dag van Hoop begint om 10.00 uur. Het gospelduo Marcel en Lydia Zimmer begeleidt ’s ochtends de samenzang. ‘s Middags staan er seminars op het programma, onder andere over helpen met de Bijbel en over preventie onder jongeren. Er is ‘open huis’ op de verschillende locaties van De Hoop ggz en er is een informatiemarkt. Voor kinderen is er de hele dag een eigen programma en een kinderplein. De Dag van Hoop wordt ’s avonds om 20.00 uur afgesloten met een worshipconcert van gospelzanger Kees Kraayenoord. Delen van het dagprogramma zijn live te volgen via de christelijke televisiezender Family7.

Iedereen is welkom tijdens de Dag van Hoop, maar opgave van tevoren is noodzakelijk. Dat kan via het aanmeldformulier op www.dehoop.org/dagvanhoop of telefonisch bij het informatiecentrum van De Hoop: (078)-6111222. De toegang is gratis, er is een lunch beschikbaar voor iedereen die zich opgegeven heeft. Er is een apart aanmeldformulier voor het worshipconcert ’s avonds. Bij aanmelding vooraf is het concert gratis. Aan de zaal kosten kaarten vijf euro per persoon. Alle informatie over het programma, de sprekers en de artiesten is te vinden op www.dehoop.org/dagvanhoop.

advertentie
advertentie