Arriva geeft Zomer Kortingkaarten weg

19 juni 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Alle huishoudens in Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden hebben deze week via een huis-aan-huis mailing van Arriva een gratis Zomer Kortingkaart ontvangen. Per kaart mag één persoon in de maanden juli en augustus met 40 procent korting reizen op alle Arriva treintrajecten. Wie de kaart niet heeft ontvangen kan deze alsnog, zolang de voorraad strekt, via de website arriva.nl en bij de Arriva Stores gratis aanvragen.

Bij de huis-aan-huis mailing zit ook een Zomerkorting Zonnebril, die op vertoon recht geeft op 40 procent meereiskorting. Dit geldt alleen in combinatie met een Zomer Kortingkaart. De zomerkorting geldt op maandag tot en met vrijdag na 09.00 uur en in het weekend de hele dag.

De actie is bedoeld om de Arriva Kortingkaart ter waarde van € 17,50 te promoten. Deze kaart geeft gedurende het hele jaar recht op 40 procent korting op alle treinreizen met Arriva. Daarnaast profiteert een Arriva Kortingkaarthouder van vele andere voordelen, waaronder tien gratis Meereiskaartjes en speciale koopjes bij winkels.

Huidige Arriva Kortingkaarthouders kunnen overigens in de maanden juli en augustus ook vóór 09.00 uur reizen met 40 procent korting.

Meer informatie over de Zomer Kortingkaart en de Arriva Kortingkaart wordt verstrekt via de website www.arriva.nl.

advertentie
advertentie