Zomerse feesten in de Candlelight

19 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het beloofd een spannende avond te worden donderdag 25 juni tijdens de Candlelight Bar-competitie. Het team van ‘Roze Donderdag’ wordt gezien als een gevaarlijke outsider voor de titel. Vrijdag staat de zomer echt voor de deur tijdens de ‘Bloomingdale Latin & Lounge Party’ en zaterdag blijft de temperatuur stijgen met een echte klapper op de bühne: ‘Kings of the Bongo’

Vrijdagavond zal naast het zomerse decor champagne en rosé te verkrijgen zijn. Ook loopt er een oesterman rond die deze delicatesse zal serveren op bijzondere wijze. De zwoele dansmuziek wordt verzorgt door Dj Lenny. Dj Lenny is onder andere één van de vaste namen van Beachboom en het pinksterweekend in Cabanaz (beide in Renesse). Ook draait hij elk jaar op de danceparade in Middelburg. Hij wordt bijgestaan door het Safri-duo van de lage landen. Bij een eerder feest in de Candle bleek deze combinatie van Dj en trommelaars een gouden greep. Niet verwonderlijk dat de heren nu vaker met elkaar optreden. De entree is gratis.

De zaterdagavond band 'Kings of the Bongo' bestaat uit muzikanten van verschillende top bands van het hele land. Samen vormen zij nu de enige echte Manu Chau tribute band van Nederland. De aanstekelijke en vooral swingende muziek staat garant voor een avond vol dansen en springen. Manu Chau heeft een eigen unieke stijl die is samengesmolten met invloeden vanuit rock, ska, latin en reggae muziek. Het podium van St. Piet’s Pub zal overvol staan, want ze halen alle trommels uit de kast. Dit is voorlopig het laatste optreden in Nederland, want hierna gaan ze een paar maanden toeren door Zuid-Amerika. Aanvang is 21.00 uur. Entree deze avond is 5 euro.

advertentie
advertentie