KNOTS zoekt vrijwilligers en materialen

21 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - KNOTS-zomeractiviteiten zoekt nog enkele enthousiaste vrijwilligers die tegen een kleine vergoeding mee willen draaien tijdens de KNOTS-week van 17 tot en met 21 augustus. De jeugd van 6 tot en met 12 jaar mag dan meedoen aan crea- en huttenbouwactiviteiten van 10.00 tot 15.00 uur. De vrijwilligers krijgen een vergoeding van 5 euro per dag en de hele groep gaat in die week één keer uiteten.

Vrijwilligers kunnen meedraaien vanaf 13 jaar bij de crea-activiteiten en 15 jaar bij de huttenbouw. Ook zoekt de organisatie volwassenen die het leuk vinden hier hun steentje aan bij te dragen. Niet iedereen hoeft de hele week te komen, ook voor een paar dagen is de hulp welkom.

KNOTS heeft bovendien het verzoek aan de bewoners van Sliedrecht om mee te helpen met het verzamelen van allerlei materialen. Te denken valt aan doorzichtige of witte bakjes zonder etiketten, schoongemaakte literpakken van melk en dergelijke, schoenendozen, Danoontjesbakjes, gekleurde servetten en servetten met opdruk, knopen, bierdoppen, dennenappels, bonte stofjes, effen stofjes en borduurgaren.

Vrijwilligers en 'verzamelaars' kunnen zich voor aanmelden of meer informatie richten tot: José Jonkers: 01814-419102 (ed.jonkers@planet.nl), Janet van der Hel (janetvanderhel@telfort.nl), Robbert-Jan de Smit (rjds_@hetnet.nl), Henk van Griensven: 0184-414273 (henk@elektra-sliedrecht.nl).

advertentie
advertentie