Hoge cijfers bij Crescendo

22 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na een periode van hard oefenen en een spannend examen werden alle kandidaten van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht beloond met een diploma, uitgereikt door wethouder Johan Lavooi.

Een officiële jury bestaande uit professionele docenten beoordeelde de 16 leerlingen. De volgende muzikanten behaalden hun A-diploma: Sabine van Tuijl op hoorn met een gemiddeld cijfer van een 7,3; Christianne Blijleven op hoorn met een 7,5; Anneleen Baan op piano met een 7,5; Marline van Noorloos behaalde een gemiddelde 7,7 op haar klarinet; Charlotte Marselis scoorde een 7,8 op piano; Wilbert Versluis op keyboard ook een 7,8; Ruben Vlot op trompet een 8,3; Roos van den Berg op keyboard een 8,3; Josje Christiaanse op piano eveneens een 8,3 en Karina Kwakkel op hoorn behaalde een mooie gemiddelde 8,8. De leerlingen die een B-examen afgelegd hebben zijn: Rutger Braaksma op trompet met een gemiddelde 7,3; Max Marselis op piano met een 7,9; Henrike van Tuijl met een 8,8 op piano en Lean Besseling op trompet slaagde cum laude met een gemiddelde 9,1. C-examen werd afgelegd door Samantha Been op hoorn en Vincent van Kekerix op ongestemd slagwerk. Zij behaalden respectievelijk een gemiddelde 7,1 en 8,9. Crescendo is trots te mogen meedelen dat Vincent volgende week toelatingsexamen gaat doen bij het conservatorium van Amsterdam. In Tilburg was hij al eerder aangenomen.

Eerder al hadden de jongere leerlingen van de cursus Algemene Muzikale Vorming een praktijkexamen afgelegd op hun blokfluit. Ook deze 21 jonge muzikantjes hebben een diploma met mooie cijfers in ontvangst mogen nemen en kunnen nu een instrument kiezen om mee verder te gaan. Het gaat om de volgende AMV-ers: Abel van As, Celina Groen, Chiara Zonnenberg, Friso Voorberg, Ilse Loeve, Irene Boelen, Isabella de Lange, Jenny van der Does, Jouke Vermaas, Lieke Driesse, Lieke van de Bogaard, Marie-José Beverloo, Marissa Bezemer, Marlijn Meijwaard, Martijn Ruisbroek, Nicolien Meijers, Sem Brinkman, Sifra van den Herik, Thomas Boers, Thomas Heij, Vera van Wijk en Yorick de Groot.

advertentie
advertentie