Relaxte 39e editie van Elektra’s Tuinfeest

23 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - ,,Met onze muziek proberen we regen op te wekken. Misschien lukt het wel.” Zanger en gitarist Torre Florim van De Staat mag humor niet worden ontzegd. Terwijl zijn band strak stond te spelen pakten donkere luchten boven Sliedrecht samen. Het druppelde zelfs een beetje, maar een echt nat pak bleef bezoekers van Elektra’s Tuinfeest die afgelopen zaterdag naar De Staat keken, bespaard.

Springende kinderen op het luchtkussen, gezichten die omgetoverd werden tot prinses of piraat en mensen dansend - of juist luierend - op het gras. Niet alleen De Staat, maar ook de andere acts op het Tuinfeest, konden bogen op genoeg belangstelling. De Staat scoort momenteel goed met hun nummer The Fantastic Journey of the Underground Man, dat door radiozender 3FM veel wordt gedraaid. Ook de aanwezigen op het Tuinfeest konden het nummer waarderen; er werd druk gedanst op het gras.

Dit jaar hield Elektra alweer de negenendertigste editie van het Tuinfeest en dat werd gevierd met een zeer goede line-up. Behalve De Staat gaven ook Elle Bandita, Resevoir Dogs, Sean Walsh Band en Drive Like Maria acte de présence. Hoewel het weer niet altijd even meewerkte afgelopen weekeinde was het een feestje in een relaxte sfeer met voor iedereen wat wils.

advertentie
advertentie