Bagger en Jan Pak de Leuning trappen af

25 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het nieuwe theaterseizoen van De Lockhorst gaat op zaterdag 19 september van start met de unieke combinatie Smartlappenkoor Bagger en Jan pak de Leuning. In het nieuwe theaterboekje, dat binnenkort huis-aan-huis in Sliedrecht wordt bezorgd, kan iedereen lezen dat onder andere ook de topper The Dutch Eagles naar De Lockhorst komt. Op vrijdag 9 oktober zal deze tribute-band in hun weergaloze show “Welcome back to Hotel California” een spektakel met vele extra’s presenteren.

Verder zijn bijna maandelijks de welbekende noten van Sunday Jazz en Sunday Blues te horen in het theater aan de Sportlaan. Vanuit een makkelijk stoel kunnen muziekliefhebbers in een lekkere sfeer, voorzien van een hapje en drankje, genieten van de grote klasse van deze musici.

Op de website van het theater, www.theaterdelockhorst.nl of op de site van Partycentrum De Lockhorst, www.delockhorst.nl/zalencentrum, staat meer informatie omtrent het volledige programma. Kaarten zijn online te bestellen en af te halen in Partycentrum De Lockhorst, maar direct te koop bij Firma de Vries en Zn., Passe en Joh. De Heer.

Een avondje Lockhorst is compleet te maken met een driegangendiner voorafgaand aan de theatervoorstelling? De steeds wisselende gerechten zijn ook te zien op de site van het Partycentrum. Tijdig reserveren wordt geadviseerd.

advertentie
advertentie