Nederlandse toppers op 'Hij doet het weer festival'

30 juni 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De voorbereidingen zijn reeds in volle gang, de enorme tent staat er al, het parkeerterrein is toegankelijk gemaakt, de vloer in de tent gelegd en een leger van vrijwilligers en sponsors opgetrommeld. ,,We zijn er klaar voor en hebben er zin in." De 'maffe paardenboer uit Sliedrecht' zoals Kees Langerak zichzelf noemt 'doet het weer'. Met onder andere Jan Smit, Gerard Joling en Nick & Simon groeit het “Hij doet het weer festival” langzaam uit tot een begrip in de regio, een jaarlijks terugkerend evenement met de top van de Nederlandse artiesten.

,,Na het succes van vorig jaar zijn direct weer plannen gemaakt voor de editie van 2009. Er zijn waar nodig verbeteringen aangebracht, waarbij ook de gemeente Sliedrecht een belangrijke rol speelt", aldus de organisatie. Op vrijdag 3 en zaterdagavond 4 juli gaat de tent los vanaf 18:00 uur tot 01:00. Line up vrijdag 3 juli: Gerard Joling, Jannes, Rene Schuurmans, Nick & Simon, Wolter Kroes. Line up zaterdag 4 juli: Belle Perez, Jan Smit, Denny Christiaan, The Showbusters. DJ Maurice is op beide avonden aanwezig.

De netto opbrengst van het festival gaat naar het fonds 'Vrienden van het Sophia'. Kaarten kosten 20 euro en zijn te bestellen via www.hijdoethetweerfestival.nl.

advertentie
advertentie