Niels korevaar en Christiaan Verheij de nieuwe jeugdkampioenen

5 juli 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De nieuwe jeugdkampioenen van Schaakvereniging Sliedrecht zijn bekend. Na achttien spannende rondes werd in de eerste groep Niels Korevaar de terechte kampioen. Enkele seizoenen terug was hij dat ook al en nu hield hij de tegenstand weer achter zich. Floris Verweij werd de prima nummer twee. Tot de laatste ronde hield hij de koploper in het oog en eindigde hij keurig als tweede. Derde werd oud-kampioen Robin Schouw, die titelverdediger Jurgen de Haan achter zich liet. André vd Bos eindigde als vijfde en won daarmee ook een beker.

In de tweede groep was Christiaan Verheij de grote favoriet en hij heeft dat ook waar gemaakt. Ondanks aanvallen van vooral Rick Smits en Robin de Bruin hield hij zijn hoofd koel en wist hij uiteindelijk terecht kampioen te worden. Rick en Robin werden respectievelijk tweede en derde. Ook Jorik Klein en Joran van Eijl ontvingen een beker voor hun vierde en vijfde plaats.

Dankzij wat sponsorwerk had elke deelnemer van de jeugdcompetitie één of meerder prijzen.

Op 3 september zal de nieuwe jeugdcompetitie weer van start gaan. Zie voor alle eindstanden van de jeugdcompetitie: www.schakendsliedrecht.nl.

advertentie
advertentie