Kans op een gratis BBQ-pakket bij Albert Heijn

7 juli 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Barbecueliefhebbers zijn deze zomer bij Albert Heijn aan het goede adres. ,,Met de wekelijks wisselende scherpe aanbiedingen in ons uitgebreide barbecueassortiment barbecuen klanten van Albert Heijn Sliedrecht deze zomer lekker voordelig", aldus supermarktmanager Hans de Ligt. ,,Door de leukste barbecuefoto achter te laten op het BBQ-wedstrijdbord bij Albert Heijn aan het Winklerplein, maken klanten bovendien kans op een gratis BBQ-pakket.’

Zodra de zon doorbreekt, slaat in Nederland de BBQ-koorts toe: niets wakkert het vakantiegevoel meer aan dan een roodgloeiende barbecue. Deze zomer staat Albert Heijn in het teken van deze BBQ-koorts. Want Albert Heijn heeft alles in huis voor een geslaagde en voordelige barbecue. Klanten kopen bij Albert Heijn tot en met 16 augustus een zak houtskool van 7,5 liter voor € 1,50. En gedurende zes weken zijn er wekelijks wisselende scherpe vleesaanbiedingen. Zo barbecuen klanten van Albert Heijn deze zomer lekker voordelig.

Klanten kunnen van maandag 6 juli tot en met woensdag 5 augustus hun allerleukste barbecuefoto achterlaten op het BBQ-wedstrijdbord bij Albert Heijn aan het Winklerplein. Supermarktmanager hans de Ligt kiest uiterlijk 14 augustus uit alle inzendingen de drie leukste foto’s. De drie winnaars ontvangen een goed gevulde koeltas met leuke én lekkere barbecueproducten.

advertentie
advertentie