Rectificatie openingstijden publiekszaken

10 juli 2009 om 00:00 Nieuws

In Het Kompas van donderdag 9 juli staat in de tekst aangaande de openingstijden burgerzaken (pagina 3) een fout. De zin "Sinds april is de afdeling langer open, van 17.00 tot 21.00 uur" moet zijn "Sinds april is de afdeling OP DONDERDAGAVOND open, van 17.00 tot 21.00 uur".

Onze excuses voor de verwarring.

Hierbij nogmaals het volledige, juiste bericht:

Om beter te kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van de bewoners van Sliedrecht verbetert de gemeente de komende jaren haar dienstverlening. De gemeente vindt het belangrijk om maatwerk te leveren en klantgerichter te werken. U bent dan ook van harte welkom aan de loketten van de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis, waar de medewerkers u graag helpen of informatie verstrekken. Daarnaast kunt u ook steeds meer producten digitaal aanvragen, bij het digi-loket. Dit alles is de opmaat naar hét overheidsloket voor bewoners en ondernemers dat in 2015 open moet gaan.

De afdeling Publiekszaken aan de Industrieweg 11 is iedere werkdag van 9.00 tot 15.00 uur open. Sinds april 2009 is de afdeling langer open, tijdens de avondopenstelling, van 17.00 tot 21.00 uur. U kunt dan terecht voor: aanvragen/afhalen van reisdocumenten/rijbewijzen, adreswijzigingen, uittreksels Gemeentelijke Basisadministratie of Burgerlijke Stand.

Wmo-loket

Sinds de komst van de Wmo is de gemeente verantwoordelijk voor de maatschappelijke ondersteuning van haar bewoners. Voor aanvragen voor hulp bij het huishouden, vervoer, rolstoelen en woning-aanpassingen kunt u bij het Wmo-loket terecht. Ook kunt u er terecht voor bijzondere bijstand, minimaregelingen, inburgering, kinderopvang voor mensen met een uitkering en gehandicapten-parkeerkaarten. Mantelzorgers, mensen die onbetaald zorgen voor een ander, kunnen er terecht voor informatie en advies. Jongeren en hun ouders kunnen er informatie krijgen over (hulp bij) opvoeden en opgroeien. Het loket aan de Industrieweg 11 is op werkdagen open van 09.00 uur tot 15.00 uur.

Digitale aanvragen

De digitale producten zoals uittreksels uit de Gemeentelijke Basisadministratie en uittreksels van de burgerlijke stand (diverse aktes), verhuizingen en emigraties kunt u aanvragen via het E-loket via: www.sliedrecht.nl.

Voor meer informatie kunt u bellen met Publiekszaken (0184) 495 900.

advertentie
advertentie