Ina Sjerps nieuwe directeur Servicecentrum Drechtsteden

10 juli 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT/REGIO - Mevrouw Ina Sjerps wordt op 1 augsutus de nieuwe directeur van het Servicecentrum Drechtsteden. Dat heeft het Drechtstedenbestuur 9 juli besloten. Het Drechtstedenbestuur is ervan overtuigd dat zij als directeur uitstekend in staat is de ingezette regionale koers van het servicecentrum te continueren en samen met de medewerkers te verbeteren en verder uit te bouwen. Ina is erg gemotiveerd om bij het servicecentrum aan de slag te gaan. ,,De Drechtsteden mogen trots zijn op hun samenwerkingsverband en ze mogen zeker trots zijn op de ontwikkeling van Servicecentrum Drechtsteden. Het servicecentrum heeft hoge ambities. Die wil ik graag samen met mijn nieuwe collega’s waarmaken.”

Tijdens haar loopbaan is Ina Sjerps onder andere in de volgende functies werkzaam geweest: secretaris-directeur Commissie Gelijke Behandeling van mannen en vrouwen bij arbeid; coördinerend beleidsmedewerker bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid; zakelijk directeur van het Amsterdams Instituut voor Arbeidsstudies, secretaris College voor Arbeidszaken Vereniging Nederlandse Gemeenten. Haar laatste functie was algemeen directeur van de Unie van Waterschappen. Daarnaast was ze ruim twintig jaar als gelijke behandelingsexpert lid van de expertgroep van de Europese Commissie. Na haar studies Politicologie en Nederlands Recht, beide met een doctoraal afgesloten, heeft ze verschillende managementopleidingen gevolgd.

Servicecentrum Drechtsteden biedt ondersteunende diensten aan acht overheidsorganisaties in de Drechtsteden. De bijna 450 medewerkers zorgen ervoor dat zij zich volledig kunnen richten op hun kerntaken voor bewoners, bedrijven en instellingen. Zij gaan daarbij verder dan andere Shared Service Centra. Zij bieden niet alleen ondersteunende en facilitaire diensten, zij zijn het eerste servicecenter in Nederland dat haar partners ook op het gebied van advisering en beleid samen brengt. Het dienstverleningsaanbod in de volle breedte: Facilitair Management & Administratie, ICT Beheer & Projecten en Advies & Beleid (onder andere personeelszaken, financiën en communicatie).

Meer informatie: www.servicecentrumdrechtsteden.nl.

advertentie
advertentie