De Printerij dankt alle gulle gevers

19 juli 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Printerij heeft in de week van 22 tot en met 27 juni in Sliedrecht en Gorinchem de jaarlijkse nationale collecte voor mensen met een handicap of chronische ziekte van Handicap.nl gecoördineerd. Handicap.nl is de fondsenwervingsorganisatie van de Ango (Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie). De opbrengst van de collecte in Sliedrecht was in totaal € 2222,97. Als coördinator van de collecte mag De Printerij 25 procent van de opbrengst in Sliedrecht behouden. Met dit geld wordt een rilmachine aangeschaft die gaat ondersteunen bij het vouwen.

De Printerij is zeer tevreden met het resultaat van deze eerste collecte. Dankzij de bijdragen van de mensen in Sliedrecht is de Ango in staat mensen te helpen die buiten financiële regelingen vallen. De Printerij is een centrum voor mensen met een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren hersenletsel waar in opdracht van klanten onder andere printwerk, kopieerwerk en typwerk wordt verzorgd. Enkele voorbeelden van producten zijn: kalenders, kaarten, placemats, tegeltjes, uit assortiment of speciaal voor de klant samengesteld. De Printerij is onderdeel van Activiteitencentrum Overweg in Dordrecht van de Gemiva-SVG Groep.

De Printerij dankt haar collectanten die de tijd hebben genomen om zich in te zetten voor de belangen van deze mensen met een handicap. Ook nieuwe mensen die ons het komende jaar willen helpen met collecteren, zijn van harte welkom. Nieuwsgierigen naar het werk van De Printerij kunnen vrijblijvend binnenlopen in het Reling-gebouw aan de Industrieweg 13 in Sliedrecht (bij het gemeentehuis). Voor meer informatie, bellen met 0184-415313 of mailen via: printerij@gemiva-svg.nl.

advertentie
advertentie