Veel steun voor Duchenne-kraam

20 juli 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Maria Smeets die met haar kraam op het Zomerfestival in De Lockhorst geld zal inzamelen voor Team Job en Duchenne heeft veel steun gekregen van Sliedrechtse particulieren en bedrijven. ,,Er zijn veel mensen die wilden helpen en spullen hebben gedoneerd om te verkopen op de kraam, dus er is voor ieder wat wils. Van speelgoed tot huishoudartikelen, en van een heuse sterrenkijker tot een breedbeeld-tv."

,,Ook hebben twee bedrijven uit Sliedrecht leuke prijzen beschikbaar gesteld voor een loterij, waarmee onder andere een gezinsfotoshoot (beschikbaar gesteld door Photosign Fotografie) en speelgoedpakketten (met dank aan Bas van der Heijden Sliedrecht) te winnen zijn", vervolgt Maria. De lootjes kosten 1 euro per stuk, zes lootjes voor 5 euro, inclusief een gratis wenskaart van Felinephoto’s (zolang de voorraad strekt).

Aan het eind van de tweede dag zal de totale opbrengst bekend worden gemaakt en worden de lootjes getrokken. Winnaars krijgen in de daaropvolgende week bericht.

Bezoekers kunnen ook hun oude mobiele telefoon inleveren bij de kraam. Deze wordt dan opgestuurd naar de Gastjes van Duchenne (www.gastjesvanduchenne.nl). De mobieltjes worden dan gerecycled. Voor ieder gerecycled mobieltje krijgen de Gastje van Duchenne € 3,50.

advertentie
advertentie