Zanglust heeft ruimte voor nieuwe koorleden

3 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Seniorenkoor Zanglust houdt vrijdagmiddag 28 augustus van 14.30 tot 16.00 uur een open repetitie waar belangstellende Sliedrechtse 55-plussers van harte welkom zijn om vrijblijvend te komen luisteren en/of meezingen. Dit om te laten zien dat de repetities van het veertig jarige koor gezellig zijn, maar dat er ook heel serieus gezongen wordt.

Zanglust staat voor plezier in zingen en dat stralen de leden van seniorenkoor Zanglust en hun dirigent Sjaak Kazen ook uit. Het repertoire bestaat uit Hollandse (nostalgische) liedjes, opera, operette en musical melodieën en enkele geestelijke liederen. Ook wordt elk jaar een thema ontwikkeld waar omheen liederen gezongen worden. Regelmatig treedt het koor op in Waerthove, de Vondelflat en op de verschillende locaties van Waardeburgh. De traditionele ‘Schalmkerstmiddag’ is altijd weer één van de hoogtepunten van het seizoen.

Zanglust telt momenteel 39 leden en er is ruimte voor meer mensen. Er wordt wekelijks gerepeteerd van september tot juni in de grote zaal van De Reling. Leden betalen € 6,00 per maand. Nadere informatie (op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur): Stichting Welzijnswerk in De Reling, Industrieweg 13. Telefoonnummer 0184 416729.

advertentie
advertentie