'Hard en Zoet' in Club Havana

28 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bekend als “The First Lady of House” is Carita La Nina een van de meest populaire vrouwelijke DJ’s die Nederland rijk is. Met haar levendige verschijning en skills houd ze stand in de Nederlandse Dance scene, een voorbeeld voor alle vrouwen die proberen te overleven in de mannenwereld. Carita treed op in de populairste tenten en op de grootste evenementen. Vrijdag 5 september is te horen in Club Havana. Carita draait dan op Hard en Zoet, een productie van DJ Canta en Miss Nicole. Deze zomer had Hard en Zoet haar eigen truck op de Dance Parade.

Tevens zal Hugo Misura, resident DJ van Escape, zijn platenkunsten tonen op dit zoete maar toch ook harde feest. Misura is voor Havana geen onbekende. Eerder heeft hij al enkele bomvolle edities van FREAK gesierd. Havana’s residents Dayo Nasty en Marvin Fabulous zijn ook van de partij.

Als speciale aktie die avond krijgen alle dames bij binnenkomst een cocktailshaker. Deze kunnen zij van 22.00 tot 00.00 uur gratis zoveel laten bijvullen als ze willen. De avond begint om 22.00 uur. Entree 5 euro.

advertentie
advertentie