Cursus afvallen in groepsverband

28 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Danssport Educatie Centrum Martine start in het met een nieuwe cursus afvallen in groepsverband. De vorige cursus was een groot succes en alle deelnemers zijn de nodige kilo’s afgevallen. De cursus is voor mensen die advies willen over hun voedingspatroon, die graag willen bewegen en die willen afvallen onder begeleiding van een voeding/bewegingscoach.

De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten. Tijdens iedere bijeenkomst worden de deelnemers gewogen en wordt het vetpercentage gemeten. Elke week wordt een ander thema behandeld op het gebied van onder andere voeding en spijsvertering en wordt er 30 minuten aan beweging gedaan door middel van een circuit. Bovendien krijgen ze veel informatie en tips op het gebied van voeding en beweging.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen de deelnemers ervaringen uitwisselen. De cursus is voor iedereen toegankelijk ongeacht welk dieet er al gevolgd wordt. De cursus wordt gehouden vanaf 28 september op maandagavond 21.00 uur, donderdagmiddag 13.30 uur en zaterdagochtend 10.00 uur. Het maximaal aantal deelnemers per cursusgroep is 10, dus van te voren aanmelden is wenselijk. De cursus wordt gegeven bij Danssport Educatie Centrum Martine aan de Molendijk 177b in Sliedrecht. Voor meer informatie www.danssportcentrummartine.nl of bel 06-52033542.

advertentie
advertentie