The AfterShock bij de beesten af

31 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bij terugkeer van de diverse zomervakanties werden de makers van The AfterShock geconfronteerd met een nieuw fenomeen, ondertussen bij de meeste mensen bekend als de Mexicaanse griep. Na hondsdolheid, de malariamug, de gekke-koeien-ziekte, de vogel- en varkenspest en ook de q-koorts onder schapen en geiten blijkt de mens vatbaar voor deze overdraagbare, besmettelijke ziekte die in eerste instantie de varkensgriep genoemd werd.

Komt dit nu echt bij die dieren vandaan of zijn er andere factoren waardoor de mens schijnbaar makkelijker ziek wordt? Onze regering heeft ondertussen miljoenen griepremmers ingekocht en wereldwijd gaat het om vele miljarden. ,,Luisteren naar deze aflevering van The AfterShock kan deze week zeker geen kwaad. Alleen het gedachtegoed van de makers is overdraagbaar maar ook goed te genezen", laten de makers weten. The AfterShock is het meest aanstekelijke programma van Sliedrecht, is elke veertien dagen op vrijdag te beluisteren van 20.00 tot 21.00 uur op MerweRadio en is tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweTV.

De presentatie wordt dit keer met een mondkapje op gedaan door Ed Jonkers en José Kraayeveld. De techniek is in de veilige latex-handschoen handen van Robbert-Jan de Smit en Arie van Willigen.

advertentie
advertentie