Exclusief concert United by Music in Lockhorst

31 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - United by Music doet samen met de bluesband Candye Kane op vrijdag 11 september Sliedrecht aan. In De Lockhorst zullen de artiesten met een verstandelijke handicap, samen met de bluesdiva Candye Kane, een professioneel bluesconcert verzorgen exclusief voor Rabobank-leden. Het concert begint om 20.00 uur.

United by Music is in 2006 opgericht door Joris van Wijngaarden, financieel directeur van de Carante Groep, een samenwerkingsverband van tien zelfstandige zorgaanbieders, waaronder het Sliedrechtse ASVZ. Joris: ,,In het dagelijks leven krijgen ze dikwijls het stempel zielig opgedrukt. Maar dat willen de zangers en muzikanten van United by Music allesbehalve zijn. Ja, ze hebben een verstandelijke beperking. Maar eenmaal op het podium valt dat gegeven helemaal weg." Samen met de Amerikaanse bluesdiva Candye Kane trekt United by Music er jaarlijks op uit voor een tour. Zo ging de tour in 2008 door Zuid-Afrika en dit jaar is Dublin aangedaan voor een concert voor het World Down Syndroom Congres.

Als onderdeel van de tour 2009 wordt op vrijdag 11 september ook Sliedrecht aangedaan. Niet zonder reden in samenwerking met Rabobank Sliedrecht-Graafstroom de dit jaar master-sponsor van United by Music is geworden. Rabobank-leden kunnen twee gratis toegangskaarten ophalen bij de kantoren van Rabobank Hardinxveld-Giessendam en Rabobank Sliedrecht-Graafstroom.

De tour 2009 is ook te volgen op www.unitedbymusic.nl.

advertentie
advertentie