Waterpoloërs DWF gaan voor handhaving

1 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het nieuwe waterpolo seizoen van DWF Sliedrecht is weer begonnen. Na het kampioensschap van heren 1 vorig seizoen staat het seizoen 2009-2010 in het teken van handhaving in de tweede klasse om zo uit te groeien naar een gedegen middenmoter. Heren 1 begint dit seizoen met een aantal nieuwe spelers die uit heren 2 doorgestroomd zijn naar het eerste.

Heren 2 begint weer in de derde klasse en heeft zich ook versterkt met een aantal nieuwe spelers. De taak voor deze heren is ook een gedegen middenmoter te worden. Ook de jeugd gaat weer volle moed van start. Het jeugdteam eindigde bij de middenmoot en gaat dit seizoen zijn best doen om nog hoger te eindigen.

Heren 1 begint 19 september uit bij ZPB H&L Productions 6 in Barendrecht. Een week later volgt de tweede wedstrijd, thuis ook weer tegen ZPB H&L Productions 6. Heren 2 begint later aan de competitie. Op 3 oktober spelen de heren thuis tegen Poseidon'56 3 uit Ridderkerk. De jeugd begint ook 3 oktober en toevallig ook is die tegenstander Poseidon'56. Zelfs de derde wedstrijd die avond kent dezelfde ploegen: heren 1 tegen Poseidon'56. Voor meer informatie www.doorwaterfit.nl.

advertentie
advertentie