Nu ook Zumba bij omnisportvereniging Synergos

4 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Omnisportvereniging Synergos start dit seizoen met het populair fitnessprogramma Zumba. Zumba combineert Latijns-Amerikaanse muziek en andere wereldmuziek met de dansstijlen salsa, merengue, cumbia, reggeaton, samba, calypso, buikdansen en nog veel meer.

De dansbewegingen zijn dynamisch en opwindend met een effectief fitness systeem. Zumba wordt afgewisseld met snelle en langzame ritmes. De leuke opzwepende muziek en dansbewegingen zorgen ervoor dat je niet door hebt dat je bezig bent met een geweldige cardio-training. Ongemerkt verbruik je het maximale aan calorieën, verbrand je vet en breng je ook nog eens je lichaam mooi in vorm.

De vier kenmerken die Zumba succesvol maken zijn: het is leuk, het is anders, het is makkelijk te volgen en het is effectief. Na een paar weken voel je dat je conditie is verbeterd en dat je lichaam in vorm is. De combinatie van dans en fitness in een partysfeer en de opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek zorgen ervoor dat je het makkelijk volhoudt en het maximale uit jezelf haalt. Zumba is goed voor ziel, lichaam en geest en geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar.

Op maandag 14 september is er een gratis en vrijblijvende proefles te volgen van 21.00 tot 22.00 uur in de kleine zaal van De Stoep. Van te voren aanmelden is noodzakelijk, via (0184)413499 of via de website: www.omnisport-synergos.nl.

advertentie
advertentie