De Bios lanceert 'All Inclusive Uitgaan'

4 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Uitgaanscentrum De Bios in Sliedrecht lanceert vanaf zaterdag 12 september een 'All inn concept' voor compleet uitgaan. Bezoekers betalen een vast bedrag: 20 euro voor de dames en 25 euro voor de heren. Zij krijgen daarvoor een compleet avondje uit, inclusief entree, trendy muziek, verrassend entertainment, garderobe, sexy dansers én de hele avond gratis drinken. De Bios is hiermee trendsetter in de regio en volgt het voorbeeld van andere grote horecagelegenheden in het land. Uit recent onderzoek is gebleken dat veel mensen het een prettig idee vinden van te voren te weten wat een avondje uit kost.

Het All inn concept, dat al jaren in het toerisme wordt gebruikt, krijgt nu ook langzaam grip op de horeca. De Bios is de eerste horecagelegenheid die in deze regio met dit concept aan de haal gaat. Uitbater Marcel Korevaar is er van overtuigd dat het concept aan zal slaan: ,,We hebben niet alleen een nieuw concept bedacht voor de entree en de drankverkoop, maar ook de hele discotheek heeft een nieuw uiterlijk gekregen. We zetten door op het all inn vakantie gevoel. De complete bovenverdieping straalt een zomersvakantieresort uit, waar je volop kan genieten van gezellige muziek, lekkere drankjes en gezellige mensen. En dat alles voor de vaste entreeprijs van 25 euro."

Het muziekconcept van De Bios is daarnaast aangepast in zomerse stijl en er is nog een belangrijke verandering: de doelgroep. Vanaf de heropening van de bovenzaal zal De Bios zich richten op publiek van boven de 20 jaar. ,,Uit hetzelfde onderzoek bleek dat veel jongeren niet met ouderen willen uitgaan en vice versa. Gezien het gemiddelde uitgavenpatroon hebben wij er voor gekozen om ons te richten op 20 plus. De jongeren hebben in de regio voldoende aanbod en zoeken hun vertier toch al veelal in de grote steden", aldus Korevaar.

De deuren van het compleet vernieuwde uitgaanscentrum gaan op 12 september open. De hernieuwde openingstijden zijn van 23.00 tot 3.00 uur. Voor meer informatie kan men terecht op de eveneens vernieuwde internetsite van de bios: www.bios-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie