Geslaagde volleybal presentatiedag in de Stoep

13 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sporthal De Stoep stond zaterdag weer bol van de activiteiten tijdens de jaarlijkse presentatiedag van volleybalvereniging Sliedrecht Sport. Deze dag zijn beide A-selecties (dames en heren) voorgesteld voor het nieuwe seizoen en kon men tijdens een mini driekamp een eerste indruk krijgen van de kwaliteiten van de nieuwe aanwinsten bij zowel dames 1 als heren 1.

Na de tradionele jeugdclinic in de ochtenduren, waarbij de allerkleinste volleybaltalenten training kregen van hun idolen uit de A-selecties, was er in de namiddag tijd voor bestuursleden van sportverenigingen. Later in de middag kon men na de persconferentie, waarbij alle spelers uit beide selecties persoonlijk werden voorgesteld, persoonlijk kennis maken met nieuwe topsporters als onder anderen Nikki Hoevenaars, Karine Muilwijk, Flore Gravesteijn, Timo de Vries en Jasper Pilon. Uit de wedstrijden kon duidelijk worden geconstateerd, dat de meeste teams nog in een voorbereidingsfase zitten, waarbij veel automatismen en vlotte combinaties nog tot ontwikkeling moeten komen.

Sliedrecht Sport heren 1 bleek in de finalewedstrijd te sterk voor VC Strassen uit Luxemburg (2-1), Sliedrecht Sport dames 1 moest in de slotwedstrijd haar meerdere erkennen in het Belgische Hermes Volley Oostende (1-2).

De afsluitende playbackshow zette een passend slotakkoord op een geslaagde, lange marathondag in De Stoep.

advertentie
advertentie