Deskundige en effectieve afslankcursus

14 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Tijdens de cursus AquaSlank wordt voedingsadvies gecombineerd met meer bewegen in het water. De diëtist geeft het uur na de sportieve activiteit voedingsadvies aan de hand van het informatieve boek het 10 weken Slank Plan. De aquasportdocent begeleidt de cursisten op muziek. Persoonlijke aandacht en begeleiding is erg belangrijk zodat het maximale resultaat kan worden bereikt.

De cursisten krijgen het 10 weken Slank Plan als cursusmateriaal. Hierin staan praktische weekmenu's, lekkere maar eenvoudige recepten, een beweegplan en een gedragsveranderplan. De diëtist staat met raad en daad klaar om de cursisten te begeleiden en al hun vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om in dit 10-weekse programma 5-15 kilo af te slanken. Er zijn cursisten die AquaSlank het hele jaar door volgen in januari, maart en september en 40 kilo gewicht verliezen.

Het leuke van het bewegen in het water is dat dit juist uitermate geschikt is voor mensen met overgewicht. De gewrichten worden hierdoor niet belast. AquaSlank wordt gecombineerd met verschillende aquasportieve activiteiten. Dit alles onder begeleiding van een enthousiaste aquasportdocent.

Iedere verzekerde heeft recht op dieetadvisering vanuit de basisverzekering. Om hier gebruik van te kunnen maken, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig (kunt u telefonisch aanvragen). Deze verwijsbrief geeft u de eerste cursusdag aan de diëtist. Reduce verzorgt de declaratie rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Kijk voor meer informatie www.optisport.nl/lockhorst of www.reduce.nl.

advertentie
advertentie