Jubilerend Waerthove huldigt vrijwilligers

16 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Verpleeghuis Waerthove bestaat dit jaar 25 jaar. Dit feest werd voor en door de bewoners gevierd met een boottocht, paardentram en een gezamenlijke maaltijd met muzikale omlijsting. Ook werd het personeel in de watten gelegd met een verwenboulevard waar zij aan allerlei workshops mee konden doen, zoals sieraden maken, hand- en voet massage, kleurenanalyse en koken.

Ook de vrijwilligers werden in de schijnwerpers gezet met een theatervoorstelling met liedjes en sketches van Annie M.G. Schmidt. Tijdens het programma werd een aantal jubilerende vrijwilligers gehuldigd. Maar liefst vijf vrijwilligers zijn al sinds de opening in 1984 aan het verpleeghuis verbonden. Daarnaast vierde een aantal vrijwilligers hun 12,5-jarige verbintenis. De Regiomanager Joep Koch van Rivas Zorggroep, waar Waerthove toe behoort, roemde de grote verbondenheid van de vrijwilligers en de Sliedrechtse gemeenschap bij het verpleeghuis.

De jubilarissen zijn Henk van ’t Hoff, Dirk Batenburg, Peter Muilwijk en Leo Hartkoren die 12,5 jaar vrijwilliger zijn. Het 25-jarig jubileum wordt geveerd door Ben Verschoor, Gerard de Haan, Greet Paardekoper, Hannie Lingen-Lanser en Hans Dubbeldam Sr, Cobie Dubbeldam en Hans Dubbeldam Jr.

advertentie
advertentie