Harde metal met Sepiroth, Chaos en Stigma in Elektra

16 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In Elektra betreden op zaterdag 26 september lokale metal helden het podium om vervolgens de zaal te vullen met oorverdovend kabaal van scheurende gitaren.

Sliedrechtse metalhelden van Sepiroth hebben optredens in binnen- en buitenland op hun naam staan en er staat zelfs een complete tour door Indonesië gepland. Deze mannen zijn onlangs getekend bij Crossfirecult Records, een label waar verschillende grote metal namen als The Darkest red en Menesis getekend zijn.

Chaos is na een succesvolle deelname aan de kleine prijs van de Alblasserwaard gewoon doorgegaan en doorgegroeid. Muzikaal volwassen geworden maar als band nog altijd even jong en energiek.

Stigma is een metal formatie uit Gorinchem die beukende trashmetal ten gehore brengt. In het metal circuit ook al jaren geen onbekende meer. Ze staan steeds vaker op festivalletjes en het reguliere podiumcircuit. De groeiende populariteit van deze band heeft alles te maken met de ongecensureerde hardheid van deze band

De zaal gaat open om 20.00 uur. De entree voor deze avond bedraagt 5 euro. JC Elektra, Stationsweg 4, Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie