Dierenbescherming collecteert voor behoud van het dierenasiel

21 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ook dit najaar vindt de collecteweek van de Dierenbescherming plaats rond Werelddierendag, dit jaar van 5 tot en met 10 oktober. De Dierenbescherming afdeling Sliedrecht e.o. heeft met moeite een flink aantal collectanten weten te werven voor de jaarlijkse collecte van de Dierenbescherming, maar kan nog meer helpende handen gebruiken. De opbrengst van deze collecte komt geheel ten goede aan het dierenasiel van de afdeling Sliedrecht e.o.

De collecteopbrengst is hard nodig om het werk dat al jarenlang in dit asiel aan de Molendijk door een vijftigtal vrijwilligers verzet wordt voort te zetten. ,,Een dierenopvang in deze regio is hard nodig en zelfs onmisbaar", vertelt voorzitter Ginet Balistreri. ,,Maar voor het behoud van het asiel is wel veel geld nodig. Daarom is het van groot belang dat we een zo groot mogelijk bedrag binnenhalen met de jaarlijkse collecte. Mensen die direct iets willen betekenen voor dieren in hun regio kunnen nu een steentje bijdragen door een donatie te doen tijdens de collecteweek of zich aan te melden als collectant."

Aanmelden kan via de website www.dierenbescherming.nl/collecte of telefonisch via (088)8113000. Collectanten kunnen zelf bepalen hoeveel tijd ze eraan willen besteden.

advertentie
advertentie