Open dag en bazaar bij dierenasiel

25 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Het Dierenasiel Sliedrecht e.o. houdt op zaterdag 3 oktober een open dag met bazaar. Tijdens de open dag is het voor jong en oud mogelijk om mee te doen aan leuke spelletjes, Rad van Fortuin, een loterij en een uitdagende quiz waarbij vele mooie prijzen te winnen zijn. Helbro, de grote sponsor van het asiel, en ook de Hema stellen prijzen beschikbaar (waaronder een gratis tankbeurt). De deuren van het dierenasiel zelf zijn 3 oktober dicht, maar elk uur kan een groep bezoekers onder begeleiding van vrijwilligers een uitgebreide rondleiding krijgen, waarbij alle asieldieren -katten, konijnen en knaagdieren- voorgesteld worden.

In het asiel logeren momenteel veertig dieren; zij zijn allen op zoek naar een nieuw baasje. Dieren kunnen deze dag gereserveerd worden. Op het buitenterrein kan men een kijkje nemen in de dierenambulancebus, waar ook een demonstratie zal worden gegeven van enkele taken van de dierenambulancevrijwilligers.

Naast de bazaar met verschillende activiteiten, kraampjes en infostands is er live muziek. Ook zijn er spulletjes te koop zoals zelfgemaakte kattenspeeltjes, airbrushtattoos en kunstwerken en er is een rommelmarkt.

De opbrengst is in zijn geheel bestemd voor het Dierenasiel. De Sliedrechtse Dierenbescherming hoopt op deze manier wat geld binnen te krijgen want het asiel heeft hard geld nodig om te kunnen blijven bestaan. Bezoekers zijn van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken aan de Molendijk 165 te Sliedrecht tussen 10:00 en 16:00 uur.

advertentie
advertentie