Bierfeest en Bodhi in de Candle

25 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - “Rock ’n roll all night, party all day” is het levensmotto van gitarist/zanger Willem Bodhi. Donderdag 1 oktober staat hij op de bühne van Muziekcafé Candlelight. Optredens van Bodhi kenmerken zich door de intensiteit waarmee hij speelt. ,,Het is de bedoeling dat de mensen even alles vergeten en genieten van de muziek."

Bodhi heeft in een ver verleden wel eens een album gemaakt met Barry Hay van de Golden Earring. Hij speelt met zijn akoestische gitaar voornamelijk rock-covers voor jong en (iets) ouderen.

Een week geleden is een aardige delegatie van Muziekcafé Candlelight op bezoek geweest in Munchen voor het Oktober Bierfest. Hier is de nodige ervaring opgedaan voor het organiseren van een bierfeest in de Candlelight. Compleet met alles erop en eraan, wanen de bezoekers zich komend weekend in Duitse sferen. Pullen (Duits) bier, lederhosen, braadworsten, houten picknicktafels en Heidi’s vullen het decor. Vrijdag 2 oktober is de ‘Heineken Bier-estafette’, een afvalrace waarvoor teams van vier personen zich nog steeds kunnen inschrijven. De winnaar verdient een door Heineken verzorgd uitje. Zaterdag 3 oktober zal 'Schlager-und Après-ski musik' de boventoon voeren, onder het genot van bier natuurlijk: er zijn speciale prijzen voor de grote pullen en meters bier. Kortom: Feststimmung von 20.00 bis 3.00 Uhr morgens.

advertentie
advertentie