Jubileumconcert Ichthus met Urker Mannenkoor

26 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT/PAPENDRECHT - Het Christelijk Sliedrechts Mannenkoor ‘Ichthus’ geeft zaterdag 10 oktober in de Bethlehemkerk in Papendercht een concert ter gelegenheid van het twintig jarig bestaan. Het 150 leden tellende mannenkoor, dat is uitgegroeid tot één van de grootste mannenkoren van Nederland, staat onder leiding van de bekende musicus en dirigent Martin Zonnenberg. Het Mannenkoor Urker Zangers onderleiding van Jacob Schenk levert een feestelijke bijdrage aan het jubileumconcert. Verder werken mee Lisinka de Vries (alt), André van Vliet (vleugel) en Peter Wildeman (orgel).

Het programma is afwissende en gevarieerd. Ichthus zal, naast liederen van het eerste uur, ook nieuw repertoire ten gehore brengen. Jacob Schenk en Lisinka de Vries zijn in een duet te horen en gezamenlijk zullen de koren Psalm 116 zingen. Het geheel wordt afgewisseld met samenzang.

Iedereen kan dit unieke concert bijwonen voor 5 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de koorleden, de website, telefonisch via 0184-691996 en voor zover nog voorradig ’s avonds aan de kerk. De kerk gaat open om 18:45 uur. Aanvang concert om 19:30 uur. Verwacht einde rond 21.00 uur. Meer informatie over het koor en de concerten op www.mannenkoor-ichthus.nl.

advertentie
advertentie