Rock met Taxi Violence uit Zuid Afrika

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - ,,Soms krijgen wij aanbiedingen waar we simpelweg niet om heen kunnen Zo ook bij het horen van deze myspace: www.myspace.com/taxiviolence. Compleet overrompeld door de hoge kwaliteit van deze band besloten wij van JC Elektra er op in te gaan. Nadat de datum een keer gewijzigd werd, is het dan eindelijk toch zo ver, de Zuid-Afrikaanse band Taxi Violence komt zaterdag 10 oktober naar Sliedrecht", aldus Jeroen Loeve van Eektra.

Taxi Violence is rock band uit hartje Kaapstad, Zuid-Afrika. Een band die vergeleken word met grote namen als, Queens of the Stone Age, Wolfmother en Triggerfinger. In 2008 mochten de heren van Taxi Violence “Best Rock Album: South African Music Awards nomination“ in hun zak steken. Een tour door Europa werd gepland en gaat 9 oktober van start in Duitsland waarna ze de volgende dag gelijk weer de bühne mogen betreden in Sliedrecht.

De heren van Taxi Violence zijn op zaterdag 10 oktober te bewonderen in JC Elektra. De entree bedraagt 5 euro.

De dag daarop, zondag 11 oktober, gaan de jamsessies van start. Huiskamergitaristen, zolderkamerdrummers en de toiletbassisten krijgen weer de kans om een keer samen een heerlijke jam op het podium neer te zetten. En mensen met meer kwaliteiten dan de gemiddelde Idols deelnemer, worden uitgenodigd een microfoon op te pakken en hun talent met alle aanwezigen te delen. De jamsessie duurt van 13.00 uur tot 18.00 uur. Entree is gratis.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie