Voorloting Trias Champions Cup

3 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De inschrijvingstermijn voor de Trias Champions Cup en het Trias Leon Pellikaan jeugdtoernooi editie 2009/2010, is inmiddels gesloten. Daarom kan er geloot worden. Deze voorloting zal plaats vinden op vrijdag 9 oktober om 19.30 uur in het sportcafé De Oosterbliek in Gorinchem en is voor een ieder toegankelijk.

Voor het toernooi om de Trias Champions Cup (standaardteams senioren) hebben zich 32 teams ingeschreven, waarvan er slechts 24 geplaatst kunnen worden. De teams, die vorig jaar in de poulefase (zes poules) bij de eerste drie in hun groep eindigden zijn automatisch geplaatst, zoals v.v. Sliedrecht. Ook Kozakken Boys en Rijswijkse Boys, die vorig jaar voor de tweede keer op rij werden uitgeloot, zijn zeker van deelname. Dat betekent dat er twaalf clubs moeten voorloten voor de nog vier vacante plaatsen. Deze verenigingen zijn: Arkel, GDC, Groot Ammers, Haaften, HSSC’61, Herovina, Heukelum, Leerdam Sport ’55, Lekvogels, Noordeloos, Raptim en SVS’65.

Ook bij de jeugd moet er worden voorgeloot, omdat er in beide categorieën (B-junioren en D-pupillen) 29 inschrijvingen binnen kwamen, waar er 28 geplaatst kunnen worden. Zoals vermeld in het programma c.q. reglementboekje van vorig jaar zullen de teams, die toen als laatste in hun groep eindigden moeten voorloten. Dat betekent dat bij de D-pupillen SteDoCo, Vuren en Schelluinen (VVAC werd ook laatste, maar heeft zich nu niet ingeschreven) zullen moeten voorloten voor nog twee plaatsen. Bij de B-junioren moeten Streefkerk, GDC, Rijswijkse Boys, SVS’65 en nieuwkomer Haaften loten, voor de vier nog te vergeven plaatsen.

advertentie
advertentie