The Dutch Eagles in De Lockhorst

5 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - 'Welcome Back to Hotel California!', heet de show die op vrijdag 9 oktober te zien is in De Lockhorst. Een show met een prima, sfeervol licht, videobeelden en heel veel muziek van The Eagles, waaronder natuurlijk de hits Take it Easy, New Kid in Town en Hotel California.

The Dutch Eagles is een Eagles tribute-band bestaande uit zes Nederlandse topmuzikanten, die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. De gezamenlijke liefde voor de nog steeds ongekende populaire Amerikaanse country-rock formatie bracht hen samen. Waar ze komen ontlokken ze steevast enthousiaste reacties van pers en publiek. Zo zijn The Dutch Eagles door radio 2 tot “de beste tribute band van Nederland” uitgeroepen. Vorige zomer traden ze maar liefst 22 keer op tijdens het prestigieuze Fringe Festival in Edinburgh.

The Edinburgh Guide honoreerde hun succesvolle theatershow met het maximaal haalbare aantal van vijf sterren en riep hen uit tot de beste tribute-band van Nederland.

Vrijdag 9 oktober Theater de Lockhorst, Sportlaan 1, Sliedrecht. Aanvang 20.15 uur. Toegang € 19,75 incl. drankje in de pauze. Kaarten aan de kassa op werkdagen van 9.00 – 13.00 uur, tel. 0184 499305, of bij de bekende verkoopadressen. Zie ook www.theaterdelockhorst.nl.

advertentie
advertentie