SGP-ChristenUnie gaat de markt op

6 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SGP-ChristenUnie is op woensdag 14 oktober tussen de kramen van de weekmarkt te vinden. Het winkelende publiek kan dan kennis maken met de belangrijkste punten uit het verkiezingsprogramma van deze partijen.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010 zijn weer twee nieuwe activiteiten gepland. Volgende week woensdag op de weekmarkt en op zaterdag 31 oktober is er een prikactie. ,,Dat de fractie SGP-CU plannen heeft voor Sliedrecht zal duidelijk worden als de burger kennisneemt van speerpunten uit het verkiezingsprogramma 2010-2014. Blijft Sliedrecht zelfstandig? Wat doen we voor onze jeugd? Wat doen we tegen overlast? Wat doen we aan de stille armoede? Hoe gaan we nog duurzamer om met het milieu?", aldus Flip Mak, secretaris van de fractie. ,,Het thema van de verkiezingen wordt ‘Sliedrecht voor elkaar’. We zijn mét elkaar verantwoordelijk vóór elkaar."

Voor zaterdag 31 oktober staat een prikactie gepland. Mak: ,,Dan zullen kandidaten van SGP en ChristenUnie voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op verschillende plekken in het dorp te vinden zijn om daadwerkelijk te laten zien dat je met elkaar verantwoordelijk bent, óók voor een schone buurt."

In de loop van november komt het complete verkiezingsprogramma beschikbaar. Meer nieuws op www.sliedrecht.sgp-christenunie.nl.

advertentie
advertentie