Punk meets Rawk’n Rawll in Elektra

7 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Een heerlijk avondje rocken met punk invloeden. Hard als van ouds zullen de twee bandjes The Experimental Tropic Blues Band en Del Toros zaterdag 17 oktober het publiek overdonderen met beukende drum, scheurende gitaren, zware bass partijen en prachtige vocalen.

Del Toros zijn drie onstuimige muzikanten uit Alkmaar, een fris rock & roll trio met invloeden uit het 60’s surf genre. In tegenstelling tot dit genre is deze band niet alleen instrumentaal, maar is Del Toros zelfs twee zangers rijk.

The Experimental Tropic Blues Band is weer een band die het gaat maken uit de Belgische muziekschool. Dit Belgische trio is momenteel reizende en doet zo’n beetje alle uithoeken van Europa aan. Van Italië naar Duitsland en weer terug naar thuisbasis België om vervolgens in Sliedrecht te spelen. Hun versie van Rock die doorspekt is met punk en boogie invloeden in combinatie met een wervelende show maakt deze band mede tot een reizend spektakel.

De zaal gaat open om 20.00 uur. De entree voor deze avond bedraagt 6 euro. JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie