De Saladehapper verzorgt nu ook lunch

8 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

,,Ik heb altijd iets met de foodsector gehad en zowel in instellingen als in de horeca gewerkt. Een jaar of zeven geleden ben ik naast mijn baan begonnen met catering”, vertelt Gerard. ,,In die periode maakte ik vooral salades. Toen het bedrijf waar ik werkte de deuren sloot heb ik de keuze gemaakt om een eigen cateringbedrijf te beginnen in de ruimte achter onze woning met als doelgroep zowel particulieren als bedrijven. Een stap waar ik tot op heden geen spijt van heb gehad. De zaak blijft zich verder ontwikkelen en daarom wil ik graag de aandacht vestigen op onze nieuwste service.” Gerard staat op en haalt een mand met heerlijke en met zorg belegde broodjes tevoorschijn. ,,Wij verzorgen namelijk lunches voor bedrijven in de vorm van broodjes van standaard tot luxe, warme snacks of een kopje soep. De bezorging is gratis.”

SLIEDRECHT – Het is al weer drie jaar geleden dat Gerard Kok koos voor het zelfstandige ondernemerschap en startte met zijn bedrijf De Saladehapper. Veel klanten maakten sindsdien kennis met zijn salades, warme en koude buffetten, borrelhapjes, ontbijtservice en andere smakelijke zaken. Het aanbod is sinds kort uitgebreid met een goed verzorgde lunch. Een goede reden om Gerard te bezoeken in zijn woning in de Jan Steenstraat 49.

Door Ria Scholten

,,Naast de eerder genoemde producten kunnen we ook een uitgebreide barbecue inclusief alle apparatuur of een complete vleesgourmet verzorgen. Omdat er best veel vraag naar was zijn we gestart met onze ontbijtservice en ook daar krijgen we veel positieve reacties op. Een compleet verzorgd ontbijt is immers een prima begin van een feestelijke dag en bovendien een origineel cadeau. Het is voor de ontvanger in de meeste gevallen een complete verrassing als er ’s morgens vroeg verse broodjes en allerlei lekkernijen worden afgeleverd al dan niet gecompleteerd met een piccolootje sekt of champagne.”

,,We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van verse ingrediënten en gaan uit van ruime porties per persoon en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Uiteraard staan we open voor speciale wensen en een stukje eigen inbreng van de opdrachtgever. Onze gerechten serveren we van maandag tot en met zaterdag”, meldt Gerard tot besluit. ,,Verder bestaat de mogelijkheid om feesten compleet door ons te laten verzorgen inclusief een partytent tot een oppervlakte van duizend vierkante meter, tafels en stoelen, servies- en glaswerk en uiteraard de gehele catering. Accommodaties kunnen door ons feestelijk worden aangekleed.”

Offertes kunnen zowel telefonisch als per email worden aangevraagd. Het emailadres is info@desaladehapper.nl Een bestellijst is te vinden op de website www.desaladehapper.nl. Telefonisch bestellen is ook mogelijk via 0184-423646 of 06-40173359.

advertentie
advertentie