Workshop Natuurfotografie in de Biesbosch

8 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - Het Biesboschcentrum Dordrecht verzorgt vrijdag 23 oktober een workshop natuurfotografie onder leiding van professioneel natuurfotograaf Marco de Paauw. Het bijzondere natuurgebied en de vele vogels van de Biesbosch lenen zich uitstekend voor het maken van prachtige foto’s.

Samen met maximaal vijftien deelnemers gaat Gorcumer De Paauw op een ontspannen manier aan de slag om het panoramische landschap en de vogels zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Door de persoonlijke aanpak is de workshop geschikt voor iedere fotograaf: amateur, gevorderd of professioneel. Zelfs fotografen met een compact camera kunnen deelnemen.

Het programma start om 9.15 uur en is rond 16.00 uur ten einde. De kosten voor deze volledig verzorgde workshop bedragen € 100. Het maximum aantal deelnemers is vijftien. Laarzen, gepaste kleding en natuurlijk een fotocamera zijn noodzakelijk.

Meer informatie over de workshop Natuurfotografie is te vinden op www.hollandsebiesbosch.nl. Reserveren kan via 078-6305353 of via info@biesbosch.nl. Meer informatie over het werk van natuurfotograaf Marco de Paauw is te vinden op www.wildlifeimages.nl

advertentie
advertentie