Sportieve herfstvakantie met SOJS

10 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht heeft voor de herfstvakantie veel extra activiteiten op poten gezet. Sportieve kids komen zeker aan hun trekken met op het programma zwemmen, trefballen, zaalvoetballen, tafeltennissen en tafelvoetballen en als klapper het eerste Sliedrechtse kanmpioenschap waveboard en skateboard.

Maandag 19 oktober wordt het spits afgebeten met een tripje naar Tropicana. Kinderen van 14 tot en met 18 jaar kunnen voor 15 euro mee naar het zwemparadijs. Verzamelen om 9.30 uur voor JC Elektra.

Kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 kunnen op dinsdag 20 oktober meedoen aan het trefbaltoernooi. Kinderen kunnen zich opgeven als ze minimaal 5 en maximaal 7 deelnemers hebben kunnen regelen. Deelname is gratis de aanvang is om 13.00 uur op het ijsbaanterrein.

In de Lockhorst wordt op woensdag 21 oktober een zaalvoetbaltoernooi gehouden voor jongens en meisjes van 10 tot en met 14 jaar. Een team moet bestaan uit minimaal 5 en maximaal 7 deelnemers. De kosten bedragen 3 euro per persoon. Om 11.30 uur aanwezig zijn in De Lockhorst om te kunnen starten om 12.00 uur.

Donderdag 22 oktober is er een jongereninloop in JC Elektra met activiteiten als tafeltennis en tafelvoetbal. Alle leeftijden zijn welkom.

Als slotactiviteit wordt op vrijdag 23 oktober voor het eerst in de Sliedrechtse historie een kampioenschap gehouden voor skate- en waveboarders. Alle leeftijden zijn welkom. Het kampioenschap wordt gehouden onder het viaduct. De waveboarders gaan van start om 13.00 uur (inschrijven tussen 12.00 en 12.45 uur) en de skateboarders mogen om 15.00 uur hun kunsten laten zien. Er zijn geen kosten aan verbonden en voor de winnaars staat er een mooie beker te wachten. Vooraf inschrijven is mogelijk via jeroen@elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie