Noordeloos niet in Trias Champions Cup toernooi

10 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Arkel, Heukelum, Lekvogels en Raptim zijn via de achterdeur het Trias Champions Cup toernooi binnengekomen. Zij plaatsten zich tijdens een voorloting voor het evenement.

Groot-Ammers, Herovina, Leerdam Sport ’55, SVS ’65, GDC, HSSC ’61, Haaften en Noordeloos moeten dit jaar verstek laten gaan. Voor de eerste vier clubs is het de tweede keer op rij dat zij werden uitgeloot. Hierdoor zijn ze in elk geval volgend jaar verzekerd van deelname. Behalve de vier ingelote verenigingen wordt het 24 clubs tellende deelnemersveld gecompleteerd door: Almkerk, Ameide, Asperen, GJS, Hardinxveld, Kozakken Boys, LRC, Meerkerk, Peursum, Rijswijkse Boys, Schelluinen, Sleeuwijk, Sliedrecht, SteDoCo, Streefkerk, SVW, Unitas, Vuren, VVAC en Woudrichem.

Jeugdtoernooi

Bij de jeugd moest door het grote aantal inschrijvingen ook worden geloot. Bij de B-junioren vielen GDC en Streefkerk buiten de boot. Bij de D-pupillen moesten VVAC en Vuren worden teleurgesteld. Volgend jaar zijn de afvallers bij de jeugd wel zeker van deelname. De loting betreffende de pouleindeling tijdens het toernooi vindt plaats op vrijdag 13 november. De wedstrijden worden gespeeld in de periode van 19 december tot en met 2 januari in sporthal De Oosterbliek.

advertentie
advertentie