Seniorenleden varen mee met Rabobank

13 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ruim 600 seniorenleden van Rabobank Sliedrecht-Graafstroom werden de eerste week in oktober getrakteerd op een vaartocht vanuit Oud-Alblas naar Kinderdijk met lunch of high tea. Ruim 200 senioren hebben dit vaartochtje nog tegoed in het voorjaar 2010. Samen met de Rabobank seniorenadviseurs werd genoten van de mooie Alblasserwaard.

,,Rabobank Sliedrecht-Graafstroom vergeet haar oudere leden niet. Immers, door deze leden is de Rabobank groot geworden. Daarom wordt jaarlijks een ledenactiviteit voor de seniorenleden georganisseerd om ze te bedanken als trouw lid van de bank", vertelt Lennart de Waard, woordvoerder van Rabobank Sliedrecht-Graafstroom. ,,De Internationale Dag van de Ouderen, jaarlijks op 1 oktober, is een mooi moment om op in te haken."

Dit jaar organiseerde de Rabobank vaartochten over de Graafstroom met vertrekpunt De Krom in Oud-Alblas. Dat deze vaartochten in de smaak vielen werd al na enkele dagen, nadat de uitnodiging verstuurd was, duidelijk. Waar in andere jaren ongeveer 300 senioren zich aanmeldden voor het seniorenuitje kwamen er dit jaar ruim 800 aanmeldingen binnen bij de bank. In plaats van de geplande vijf vaartochten, werden er de eerste weken van oktober tien vaartochten georganiseerd en staan nog enkele vaartochten gereserveerd voor het voorjaar 2010.

Speciaal voor ouderen heeft Rabobank drie seniorenadviseurs voor extra hulp bij het regelen van hun bankzaken. Deze seniorenadviseurs vergezelden de senioren tijdens de vaartochten. Met bussen vanuit Sliedrecht vertrokken de genodigden via Molenaarsgraaf en Bleskensgraaf naar De Krom in Oud-Alblas. Tijdens de vaartocht werd een lunch of high tea geserveerd en kregen de senioren een presentatie over alle extra’s die de Rabobank speciaal voor senioren aanbiedt. Zoals de extra service van de ouderenadviseurs, de knoppencursussen, computercursussen en cursussen internetbankieren. Maar ook andere initiatieven zoals de pratende geldautomaat, de voorleesfunctie op internet en de Random Reader Comfort met grote toetsen en spraakfunctie voor internetbankieren zijn voorbeelden van het beleid richting de ouderen

Een uitgebreid fotoverslag is te zien op www.rabobank.nl/sliedrecht-graafstroom.

advertentie
advertentie