Sliedrecht Sport laat winst glippen

15 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT/AMSTERDAM - Ook na twee wedstrijden wachten de volleyballers van Sliedrecht Sport nog op de eerste overwinning in dit seizoen. Na de enigszins ingecalculeerde nederlaag van vorige week tegen titelfavoriet Inter Rijswijk bleven de mannen van Michiel de Ruijter ook in de uitwedstrijd tegen Hot ITem US zonder winst, ofschoon de 3-2 score wel het eerste competitiepunt opleverde.

Nadat Sliedrecht Sport in de eerste set nog geen antwoord had op de servicedruk van het Amsterdamse studentencollectief (25-20) kreeg het gaandeweg de wedstrijd steeds beter controle over de gang van zaken. Winst in de tweede en derde set (23-25 en 20-25) leek de weg te plaveien naar de eerste overwinning, echter in de vierde set haperde de trein en kon US langszij komen (25-21). Na een sterk slot van de gastheren in de beslissende vijfde set bleef de winst in de hoofdstad en moest Sliedrecht Sport door de zure appel heenbijten in de wetenschap, dat er meer in gezeten had.

zaterdag komt Sliedrecht Sport heren 1 niet in actie, omdat de dames dan aan hun competitiestart gaan beginnen. In sporthal De Stoep is Longa’59 de tegenstander, de wedstrijd begint om 19.30 uur. De aanvankelijk op hetzelfde tijdstip geplande duel tussen de mannen van Sliedrecht Sport en Martinus is verplaatst naar zaterdag 24 oktober