Whiplash informatiemiddag in Dordrecht

19 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - Whiplash en nu verder? Over deze vraag houdt het Whiplash Informatiecentrum Europa op zaterdag 28 oktober voor de hele regio een informatiemiddag in het Albert Schweitzer Ziekenhuis, de kapel van lokatie Amstelwijck in Dordrecht. De middag is voor mensen met een whiplash, hun partner of familie en duurt van 13.00 tot 15.00 uur. Ervaringsdeskundigen van het W-I-E (zelf whiplashpatiënten) geven antwoord op alle vragen over whiplash, whiplash vriendelijke behandelaars en over de juridische afhandeling van (letsel)schade. De toegang is gratis.

De informatiemiddag geeft inzicht in de vele problemen waarmee whiplasher’s worden geconfronteerd in hun dagelijks leven, zoals het onbegrepen ziektebeeld, de werkgever, de collega’s en de arts van de verzekering, maar ook de problematiek van smartegeld en de juridische aansprakelijkheid komt aan de orde.

Voor meer informatie zie www.whiplash-info.nl of bel met Bob Klip 0167-56 78 60 of met Johan Vergouwen 0165-511869. Emailen kan ook via webmaster@whiplash-info.nl.

advertentie
advertentie