“The Magic Bar” komt niet

20 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Vanwege de geringe belangstelling voor de Korenslag tijdens het Wensfestival ten behoeve van de Doe Een Wens Stichting in Partycentrum de Lockhorst heeft het organisatiecomité moeten besluiten het optreden van “The Magic Bar” niet door te laten gaan. Dit tot teleurstelling van het succesvolle duo en natuurlijk de organisatie. Alle andere aangekondigde activiteiten gaan gewoon door.

Het wensfestival gaat van start om 17.00 uur met het Alblasserwaards watertrappel kampioenschap voor kinderen tussen 8 en 12 jaar, in het bezit van een A-diploma. Ze kunnen zich daarbij laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden om zodoende geld in te zamelen voor de Doe Een Wens Stichting. De watertrappelaar die het langste trappelt wint twee kaartjes voor de musical Hans en Grietje en een meet and greet met de cast. Deelnemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan wensfestival@hotmail.com, onder vermelding van naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Deelname kost 2,50 euro. De veiligheid van de kinderen in het zwembad wordt tijdens het kampioenschap nauwlettend in de gaten gehouden door de Gorinchemse reddingsbrigade.

De Sliedrechtse zwemvereniging Door Water Fit neemt tijdens het Wensfestival de zorg voor de zwemmarathon op zich. Het wedstrijdbad in Bronbad De Lockhorst is dan van 18.00 tot 22.00 uur geopend en hopelijk gevuld met fanatieke zwemmers die zoveel mogelijk banen trekken om daarmee dromen van kinderen te verwezenlijken. Diverse vestigingen van Optisport uit de regio hebben het mogelijk gemaakt een spinningmarathon te organiseren onder leiding van vier professionele instructeurs. Van 18.00 tot 22.00 uur worden in de sporthal in De Lockhorst de deelnemers met lichteffecten en opzwepende muziek aangemoedigd de benen zo rap mogelijk rond te laten spinnen. Inschrijvingen voor de zwem- en spinningmarathon kan tot 10 oktober.

Naast trappelen, zwemmen en spinnen wordt er ook gezongen voor Doe Een Wens Stichting. Allerlei populaire koren uit de regio gaan in de grootste zaal van Partycentrum De Lockhorst een korenslag aan. Om 18.15 uur, als de deuren opengaan, zal het Sliedrechtse koor Net Niet Vals het spits afbijten. Om 19.00 uur schrapen de leden van het welbekende Baggerkoor hun kelen. Zij worden opgevolgd door De Lijsterbes uit Dordrecht en het Zeemanskoor Bestevaer uit Giessenburg.

Een kaartje voor de korenslag kost 7,50 euro en is binnenkort verkrijgbaar via www.theaterdelockhorst.nl. De organisatie is nog op zoek naar spinners, zwemmers en vooral sponsors en publiek. Meer informatie is verkrijgbaar via wensfestival@hotmail.com

De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De grens van een wens wordt bepaald door de fantasie van het kind. Doe Een Wens wil blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Ook de ouders en thuiswonende broertjes en zusjes mogen mee tijdens de wensvervulling. Inmiddels zijn in Nederland al meer dan 3000 wensen vervuld. Overigens heeft The Magic Bar toegezegd dat zij op andere momenten zeker hun medewerking aan acties van de stichting zullen blijven verlenen omdat zij de doelstelling en werkwijze een bijzonder warm hart toedragen.

Kijk voor meer informatie op www.doeeenwens.nl

advertentie
advertentie