Gratis introductieles Bkick bij Comefit Club

22 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Comefit Club is voorloper op het gebied van groepsfitnesslessen. Dit heeft mede geresulteerd in een uitbreiding van de accommodatie met een nieuwe sportzaal. Hierdoor kan Comefit Club 24 groepsfitnesslessen, verdeeld over de week, aanbieden. De nieuwste lesvorm heet bkick.

Bkick is een combinatie van opzwepende muziek, vechtsport en aerobics. Moeilijke choreografieën worden niet aangeboden. Bokshandschoenen zijn noodzakelijk om de handen te beschermen. Op de maat van de muziek worden diverse technieken uitgevoerd zoals kicks, jabs, stoten en uppercuts tegen een fitbox (stootkussen). De doelstelling van bkick is om de fysieke gesteldheid en coördinatie te verbeteren, maar bovenal om veel plezier te hebben.

Comefit Club beschikt over elf fitboxen. Maximaal 21 deelnemers kunnen per les deelnemen. Bkick is ook uitermate geschikt voor mannen, die zich graag in het zweet werken. Comefit Club biedt geïnteresseerden een gratis introductieles aan op zaterdag 31 oktober, van 9.30 uur tot 10.30 uur. Opgeven kan via 06-49314619. Een gratis proefles kan uiteraard ook op afspraak in één van de vaste groepslessen.

Comefit Club doet nog veel meer. Om in de enorme vraag naar zumba te voorzien verzorgt Comefit Club inmiddels zes zumbalessen per week. Daarnaast kunnen belangstellenden ook voor bodyshape, aerodance, thaibo, pilates, kids streetdance, seniorfit, polefun en bosu bij Comefit Club terecht.

Comefit Club bevindt zich aan de Buitendams 507 in Hardinxveld-Giessendam en is bereikbaar via info@comefitclub.nl of 06-49314619. Kijk voor meer informatie op www.comefitclub.nl.

advertentie
advertentie